S.C. WITEXT S.A. are la Sectia de Confectii incaltaminte in prezent un numar de 210 angajati.

Structura personalului S.C. WITEXT S.A. este organizata astfel :

  • 15 personal administrativ
  • 210 personal confectii incaltaminte – sectia 1
  • 20 personal confectii metalice (accesorii auto) – sectia 2
  • Varsta medie 40 de ani

Referitor la managementul S.C. WITEXT S.A. Lugoj , administratorul este implicat in ceea ce priveste prospectarea pietei externe , in flexibilitatea coordonarii firmei si in realizarea investitiilor la momentele oportune. Principala preocupare o vizeaza tehnologizarea firmei , calitatea produselor, buna colaborare cu partenerii societatii si extinderea capacitatii de productie.

La baza performantelor obtinute de firma se afla colaborarea perfecta dintre administrator si angajatii firmei , politica de apropiere in spiritul intelegerii problemelor si necesitatilor oamenilor si al sprijinirii lor.

Pentru viitorul apropiat politica manageriala conjugata cu politica de marketing vizeaza extinderea activitatilor deja implementate , obtinerea de comenzi ferme , dublarea productiei si cresterea randamentului personalului angajat. Accentul va fi pus pe obtinerea de produse de calitate superioara , care sa se conformeze exigentelor de pe pietele Uniunii Europene.

Se acorda o deosebita atentie realizarii unui climat de intelegere si de colaborare intre toti angajatii firmei , de a caror dorinta individuala de afirmare , seriozitate , motivare , dar si cooperare depind rezultatele firmei si un viitor ce se doreste de a fi cat mai bun pentru fiecare angajat al S.C. WITEXT S.A.